home
26-09-13

Gazeta Sporturilor: Mititelu visa s-o elimine pe Steaua din Cupă: "Aveam mai multe şanse s-o batem, Petrolul e peste ea"

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a vorbit despre înfrîngerea echipei sale cu Petrolul, scor 0-1, din cadrul "şaisprezecimilor" Cupei României."N-am fi reuşit să trecem de Petrolul indiferent cît de bine am jucat. Treaba noastră e să cîştigăm Seria a II-a, după aia să ne propunem obiective mai mari. Şi în acest meci am fost defavorizaţi de arbitraj. Nu ştiu ce să mai cred. S-a dorit ca Petrolul să meargă cu orice preţ mai departe. ...

Sursa: Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
69 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE