home
24-09-13

Rasplata campionilor

Urmaresc consternat o stire care-i vizeaza pe doi dintre cei mai importanti fotbalisti ai Stelei, partasi la 24, plecati de la Steaua la finalul sezonului trecut (Rusescu), sau imediat dupa inceperea turului (Chiriches).

Cei doi au ramas fara prima pentru castigarea campionatului (200k euro, impozabili) printr-un concurs de imprejurari, dupa cum urmeaza:

Rusescu, omul care a adus 24 prin golurile sale si mai putin trambitatul, dar extrem de important; titlul de golgheter, s-a transferat in Spania, la Sevilla, pe o suma bunicica pt. clubul ros-albastru, astfel pierzand dreptul la prima, la banii munciti de el, pe care ii merita cu varf si indesat, riscandu-ma sa afirm ca era cel mai in masura stelist sa-si primeasca dreptul.

Chiriches, fundadul spectacol, omul care a participat la realizarea lui 24 prin apartenenta la cea mai buna aparare din campionat, a ajutat mult la accederea in grupele UCL, ba mai mult, a adus cea mai importanta suma de bani unui club din Romania, prin plecarea sa... a ramas, precum Rusescu, fara prima.

In conflagratia putreda de amatorism, bisnita, evaziune si prostie, denumita pompos Campionatul de Fotbal al Romaniei, echipa castigatoare, Steaua, isi bate joc de simbolul anuntat de catre manager(Citez: Rusescu este simbolul 24, motiv pt. care joaca cu 24") si de cel mai talentat jucator din curtea proprie, cu o nesimtire iesita din comun: Cristea, care a jucat...notttt! ia 150k. euro (tot impozabili, cred).

De ce se intampla una ca asta la Steaua? Pentru ca antrenorul ori n-are nicio treaba cu mersul lucrurilor, ori e partas la nesimtire, managerul e un amator cu iz de huligan si apucaturi narcisiste, iar conducatorul suprem... acuzat, inculpat, condamnat si inchis pt. acte de coruptie/evaziune/privare de libertate.

Cu o astfel de linie ierarhica, cele intamplate in curtea Stelei n-ar trebui sa mire pe nimeni. Cu o astfel de mentalitate, mod de a conduce, de a rezolva problemele, nu sunt de acord cei care isi doresc o Stea libera! Ceilalti... se complac cu ideea sau se prefac ca astfel de probleme sunt inchipuite, nascocite de oameni care vor raul Stelei.

Se poate sa vrei raul Stelei cand e atat de rau? Poate exista ceva mai rau de atat?

AndyQ

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE