home
13-09-13

Gazeta Sporturilor: Steaua riscă să rămînă fără "Gladiator": "Vorbim şi nu facem nimic! Bourceanu nu poate sta aşa la infinit"

Steaua riscă mult în cazul lui Alexandru Bourceanu, căruia îi expiră contractul vara viitoare, dar nu a primit încă o ofertă de prelungire.Anamaria Prodan, agentul căpitanului "roş-albaştrilor", spune că mijlocaşul de 28 de ani va negocia cu orice echipă la iarnă, dacă nu va primi o ofertă din partea Stelei."Nu ar fi ok ca Steaua să rămînă fără Bourceanu. Patronul ar fi supărat. Dacă tot vorbim şi tot vorbim şi nu facem nimic, nu poţi să stai aşa la infinit. ...

Sursa: Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE