home
13-09-13

De rasul plansului: Horia Ivanovici pe farasul celor de la Digisport

(Sarim peste gargara)...documentul oficial prin care lui Horia Ivanovici i s-a reziliat unilateral contractul cu televiziunea Digi Sport. Motivul principal invocat de RCS-RDS a constat în criticile dure pe care moderatorul le-a făcut în mod repetat de-a lungul timpului împotriva lui Mircea Sandu şi Victor Piţurcă.

O altă cauză invocată de RCS-RDS este că FRF a retras acreditările Digi Sport 1 la toate conferinţele şi acţiunile echipei naţionale, aducîndu-se astfel prejudicii postului. Emisiunea Fanatik Show era liderul de audienţă al talk-show-urilor de pe Digi Sport (exemplu – vezi audienţele din ultima zi, luni, 2 septembrie) şi programul de sport cel mai popular din România!
Cam aşa arată libertatea presei în anul 2013, din document reieşind că despărţirea de Ivanovici a venit, în primul rînd, din cauza presiunilor lui Mircea Sandu şi Victor Piţurcă! Totodată, lui Horia Ivanovici i s-au mai reproşat, ca şi motive secundare, publicitatea pe care a făcut-o revistei Fanatik şi site-ului www.fanatik.ro în cadrul emisiunii de pe Digi Sport 1, dar şi discuţiile despre insolvenţa cluburilor de fotbal, subiect considerat de “ordin politic” de către reprezentanţii RCS-RDS.

via fanatik.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE