home
09-09-13

Zi de meci / Imn pentru Steaua

Problema lipsei unui imn demn de renumele si istoria clubului Steaua Bucuresti este cunoscuta de mult timp. In vederea solutionarii acestei probleme, va rugam pe toti (de la forumistii FCS pana la liderii peluzelor si conducerea clubului) sa luati in calcul urmatoarea propunere de imn. Ea este inca nefinisata si se pot face oricate retusuri sunt necesare (aceasta este o problema de discutat intre FC Steaua si persoana care il interpreteaza, daca se va ajunge vreodata in acel stadiu).

E zi de meci, joaca echipa noastra
Intra-n teren Steaua din Bucuresti
Toata tribuna e ros-albastra
Fani ca ai Stelei nu mai gasesti (bis)

AS Armata, club de poveste
Cel mai iubit si apreciat
Nimeni in Romania nu este
La fel ca noi de invidiat (bis)

Nume istoric, plin de onoare
Cantece, steaguri, la orice meci
Altii ca noi Bucurestiul nu are
Ori tii cu Steaua, ori capul il pleci (bis)Inainte sa va grabiti sa spuneti ca e vorba de "muzica populara" sau ca e nevoie de "o voce barbateasca", daca publicul stelist va canta vreodata acest cantec, el va suna mai mult sau mai putin asa:

NU e vorba de un cantec legionar, ci de un cantec patriotic, puternic si plin de curaj. Asa cum ar trebui sa fie si toti fanii Stelei. Haideti sa facem un efort comun si sa aratam ca toti vrem binele clubului nostru drag.

LUPTA STEAUA!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE