home
28-08-13

Lista jucatorilor doriti la Steaua dupa calificarea in UCL

Managerul general al echipei Steaua, Mihai Stoica, a anuntat, miercuri, intr-o conferinta de presa numele jucatorilor de care formatia campioana este interesata in perioada imediat urmatoare pentru intarirea lotului.

"Va voi dezvalui numele jucatorilor carora echipa noastra le va face oferte in viitorul foarte apropiat. Cel putin cinci vor face parte din lotul echipei noastre si vor juca in Liga 1, Cupa Romaniei si Champions League. Jucatorii de care Steaua este interesata sunt Celeban si Varela de la Vaslui, Benes de la Jablonec, mijlocasii Neagu si Iorga de la Otelul, Guillherme de la Petrolul, de atacantii Wesley, Batin si Kapetanos. Adaugam sub rezerva unei discutii ulterioare pe care o vom purta cu patronul adaugam alti doi jucatori, Daniel Chima de la Molde si Mana Dembele de la Clermont din Franta", a spus MM Stoica.

In ceea ce-l priveste pe brazilianul Wesley Lopes, acesta s-a eliberat de contractul pe care il avea cu Al Hilal si a ajuns deja in Bucuresti pentru a negocia cu Steaua. Jucatorul a mai fost dorit in trecutul recent la echipa din Ghencea, dar a declinat atunci oferta primita din Ghencea si a ramas la Vaslui.

Onlinesport
(articol preluat de aici)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE