home
24-08-13

Avancronica Gaz Metan - Steaua

După şocul de miercuri cu Legia Varşovia din play-off-ul Ligii Campionilor, echipa roş-albastră se deplasează în Ardeal, la Mediaş, pentru duelul cu echipa locală Gaz Metan. Meciul contează pentru etapa a 6-a a Ligii I.

Gazdele au un început catastrofal de sezon cu 2 egaluri şi 3 înfrangeri, respectiv 3 goluri marcate şi 6 primite. Înfrângerile au venit în faţa nou-promovatelor (Botoşani, Timişoara, Năvodari), iar egalurile cu Vaslui şi Viitorul. Situaţia se reflectă şi în clasament, Gazul ocupând locul 15 din 18 combatante.

De cealaltă parte, Steaua are un început bun de sezon – asemănător cu anul trecut şi a acumulat 9 puncte din 9 posibile şi locul 4 în clasament, la 3 puncte de liderul Astra Giurgiu.

Pe stadionul Municipal din Mediaş, cu o capacitate de 8500 de locuri, Steaua are o statistică favorabilă: 5 victorii, 2 înfrângeri şi 3 egaluri. Ultima victorie a Stelei de pe terenul medieşenilor datează din 2009: 4-2, de atunci am înregistrat 3 remize consecutive (0-0, 0-0 şi 1-1).

La ultimul meci, antrenorul lui Gaz Metan, Cristi Dulca a introdus următorul 11: Buchta - R. Zaharia, Trtovac, Muth, Buzean - Tahar, Covaciu - Cojocnean, Vitinho, C. Petre – Robertson.

Antrenorul nostru este aşteptat să odihnească câţiva titulari în perspectiva meciului de săptămână viitoare, iar în contextul iminentei plecări a lui Chiricheş la Tottenham este greu de prezis primul unsprezece.

Joga Bonito

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE