home
21-08-13

Peluza Nord la Steaua-Legia

Coregrafie

Miercuri, la ora 14:00, PN asteapta toti stelistii care vor sa ajute la realizarea unei foarte frumoase coregrafii pentru STEAUA. Doritorii sunt rugati sa vina in fata stadionului Arena Nationala, intrarea din Bulevardul Basarabiei. Daca cineva intarzie, este rugat sa spuna paznicilor ca merge la coregrafie in peluza si va fi lasat sa intre.

Meci

STEAUA BUCUREȘTI disputa miercuri, 21:08:2013, pe Arena Națională din Capitală, primul meci din dubla care va decide participarea in grupele Champions League. Meciul va incepe la ora 21:45, iar noi vom fi alături de echipa, în Peluza Nord!

Va asteptam alaturi de suporterii din Peluza Nord, incepand cu ora 19:00, in aceeasi locatie devenita deja traditionala, imbracati pe cat posibil in negru. Acolo se vor imparti si biletele pentru toti cei care au facut rezervari, vom discuta, vom canta si vom pleca impreuna la meci!

NU UITATI sa onorati meciul cat se poate de serios! Toti vom veni imbracati in negru, cu esarfe, fulare si steaguri de fluturat. In peluza se canta, se bate din palme si se traieste alaturi de echipa!

Magica Steaua!

(preluat de pe pagina de Facebook a PN - aici)

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE