home
07-08-13

Bilete Dinamo - SteauaSuporterii Stelisti care doresc sa incurajeze echipa campioana, alaturi de Peluza NORD STEAUA, sunt asteptati incepand de astazi (07.08.2013) ora 16:00 la magazinul SuporterSteaua din Grand Arena Mall Berceni pentru a-si achizitiona mult asteptatele bilete pentru unicul derby Dinamo-Steaua de duminica 11.08.2013.

Pretul unui bilet este de 20 ron, acestea sunt pe inelul 3 in sectorul rezervat suporterilor stelisti. Peluza Nord ii roaga pe cei care vor veni la meci sa poarte imbracaminte de culoare neagra si sa aduca steaguri de fluturat, indiferent de dimensiunile steagului si ale tevii.

Mai multe informatii despre PN Steaua pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook (aici).

Cei care doresc sa stea in alte parti ale zonei dedicate fanilor Stelei sunt rugati sa isi procure bilete de la Stadionul Steaua (Bd. Ghencea). Clubul nostru a primit un numar de 5,000 de bilete pentru meci. Restul biletelor sunt distribuite intre inelul 2 (25 de lei) si inelul 1 (30 de lei).

Cu totii la meci!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE