home
06-08-13

Ce sanse are Kapetanos sa revina la Steaua

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Steaua, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca atacantul grec Pantelis Kapetanos va fi contactat pentru un transfer in Ghencea doar dupa ce se va fi eliberat de contractul cu CFR Cluj.

"Din informaţiile pe care le am, Kapteanos nu s-a despărţit de CFR, dar când vom fi siguri, oamenii din club se vor ocupa de asta. E un jucător pe care noi o să-l contactăm când va deveni liber de contract", a spus Reghecampf.

Tehnicianul stelist exlude posibilitatea unui schimb intre Mihai Costea, jucator dat afara din lotul Stelei dupa un act de indisciplina, si Pantelis Kapetanos.

"Mihai Costea e jucătorul Stelei şi se antrenează cu un preparator fizic. Îmi pare rău de acea reacţie, pentru că mi-am dorit foarte mult să rămână în lot. Nu va exista un schimb Mihai Costea - Kapetanos", a completat Reghecampf.

Ipoteza revenirii lui Kapetanos la Steaua, club pentru care a mai evoluat intre 2008 si 2011, a aparut dupa ce jucatorul elen a fost anuntat de conducerea clubului CFR Cluj ca nu face parte din planurile antrenorului Mircea Rednic pentru noul sezon.

onlinesport.ro

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE