home
27-06-13

Gazeta Sporturilor: RADIO GSP Ipoteză incredibilă: modul în care ar fi fost salvată Steaua la UEFA » "Vă jur că ăsta e adevărul" :O

Adrian Mititelu a lansat un scenariu incredibil la Radio GSP, unde a susţinut că Steaua a scăpat de suspendarea în cupele europene doar cu ajutorul lui Mircea Sandu, urmînd ca ulterior Universitatea Craiova să fie sacrificată.
"Haideţi să vă spun ceva, că am vorbit cu oamenii de la UEFA de unde primesc informaţiile. Sandu Mircea a rezolvat la UEFA ca Steaua să nu fie exclusă şi apoi PSD a sacrificat Craiova. Vă jur că ăsta e adevărul. ...

Sursa: Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
69 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE