home
26-06-13

STEAUA - Videoton: 0-1

Dupa ce ca n-a fost lasat sa-si sarbatoreasca ziua alaturi de familie, infractorul de drept de comun a mai primit o lovitura de la dusmanii lui de suflet: vicecampioana ungurilor a invins Steaua cu 1-0 (Marco Caneira '62) in ultimul meci de la Westendorf (Austria), dupa o "puscarie de meci". Daca ala care a dat gol mai era si negru, cu o creasta, ceva, sau macar ras complet...Biiinnneee, da' e perioada de acumulari mai ceva pe Vidraru, deci nu se pune. Decat pentru Reghecampf:

"Am avut 50-60 de minute bune, nu am marcat, se vede că lipsesc oamenii de gol, dar încercăm să reglementăm situaţia. În următorul cantonament vom avea parte de un lot mai puternic. Adversarii au fost mai agresivi, iar noi nu ne-am ridicat la nivelul de joc pe care îl cunoaştem.

O să am o discuţie cu jucătorii, cei care vor să joace, trebuie să dea mai mult.

Cel mai important e să pregătim echipa din punct de vedere fizic în acest cantonament. În partea a doua a pregătirii vom avea antrenamente cu mingea, trasee de joc. Important e să aducem repede jucătorii care să marcheze.

Suntem foarte bucuroşi pentru decizia dată de UEFA. Ne-am antrenat numai cu gândul la acest fapt. Am muncit un an de zile şi puteam pierde tot.

Toţi adversarii din cupele europene sunt valoroşi, iar Vardar a câştigat campionatul. Vom încerca să adunăm cât mai multe informaţii despre Vardar, dar până atunci vrem să ne pregătim cât mai bine".


In primul meci din Austria, Steaua a remizat cu Rubin Kazan, 0-0.

Programul de vară al Stelei:

29 iunie - 9 iulie - cantonament Anglia
10 iulie - Steaua - Petrolul Ploiesti - Supercupa României
16/17 iulie - Steaua - FK Vardar Skopje, în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor
20 iulie - prima etapă a Ligii I
23/24 iulie - FK Vardar Skopje - Steaua

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE