home
23-06-13

Gazeta Sporturilor: Veşti rele pentru Steaua cu o zi înaintea săptămînii decisive » Ce spune Lubos Michel despre cazul roş-albaştrilor

Steaua intră mîine în săptămîna decisivă în aflarea deciziei de la UEFA. Arbitrul care a condus la centru meciul de tristă amintire Middlesbrough-Steaua (2-4), Lubos Michel, nu vede cu ochi buni cazul echipei din Ghencea.
Fost membru în Parlamentul Slovaciei, dar şi membru în departamentul juridic şi cunoscător al legislaţiei FIFA şi UEFA, fostul arbitru slovac nu dă un verdict însă face nişte precizări importante.
"E un caz sensibil. ...

Sursa: Gazeta Sporturilor

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
69 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE