home
22-06-13

STEAUA - Rubin Kazan: 0-0 VIDEO

Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a disputat astăzi, în Austria, primul meci amical de la reluarea pregătirilor.

Steaua și Rubin Kazan (Rusia) au terminat nedecis, scor 0-0, partida amicală disputată astăzi, în Austria. A fost primul joc de verificare disputat de elevii lui Laurențiu Reghecampf de la reluarea pregătirilor.



Deși a fost vorba de un simplu test, partida a generat mult mai mulți nervi decât s-ar fi închipuit. Inițial, meciul urma să fie transmis în direct de postul de televiziune Look TV. Oficiali echipei ruse au luat însă foc în momentul în care au aflat că meciul va fi televizat, acuzând că ei nu au fost înștiințați de acest lucru! Cei de la Rubin au cerut să fie date jos camerele de filmat și au amenințat că, în caz contrar, nu vor intra pe teren! În cele din urmă, cei de la Steaua au acceptat doleanța rușilor.

Partida a mai avut parte de alte întreruperi! Mai întâi, în minutul 10, oficialii de la Rubin Kazan au intrat pe teren și au amenințat cu retragerea de pe teren, pe motiv că operatorii postului Look TV filmau jocul fără să fi avut permisiunea! Apoi, steliștii au fost nevoiți să-și schimbe trciourile pe care le-au îmbrăcat la startul meciului, deoarece culoarea bleu a acestora se confunda cu albul de pe echipamentul jucătorilor echipei ruse.

După o jumătate de oră scursă de la fluierul de start, jocul a fosat întrerupt din nou. Bourceanu a fost eliminat de pe teren ca urmare a faptului că a primit două cartonașem galbene, iar Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, l-a trimis în teren pe Prepeliță. Inițial, arbitrul nu a vrut să permită schimbarea, dar după ce steliștii au amenințat că ies de pe teren, a acceptat ca Prepeliță să-i ia locul în teren lui Bourceanu.

Steliștii au fost încurajați la acest meci de aproximativ 100 de suporteri români. Aceștia și-au declarat public susținerea față de Gigi Becali, afișând un banner pe care scrie: „Gigi, românii din Austria sunt alături de tine”.

Evenimentul Zilei

Echipa de start: Tătărușanu - Georgievski, Gardoș, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Răduț, G. Iancu - Nikolici.
Au mai evoluat: Pârvulescu, Filip, Gardoş, Râpă, Stanciu, M. Costea, Cojocaru, Doru Bratu.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE