home
23-05-13

Titlul va fi sarbatorit in Piata Constitutiei

Maimutica infractorului de drept comun Gigi Becali ("Eu i-am ordonat managerului să facă ce-a facut. Cand l-am vazut că dadea din maini ca o pasare, lesinam de ras. Astea sunt trairile cu Rapid si cu Dinamo. Eu vreau să rad de ei si d-aia il pun pe manager să facă gesturile astea") a anuntat pe Facebook faptul ca bucuria pentru cucerirea titlului este mai mare decat doliul pentru disparitia din prim-plan a simbolului grobianismului din Romania.

"În urma reacţiei suporterilor Stelei şi a discuţiilor pe care le-am purtat cu Laurenţiu Reghecampf şi cu unii dintre jucători, vă informez că festivitatea de premiere a Campioanei României 2012-2013 va avea loc la National Arena, marţi, 28 mai, imediat după meciul Steaua - FC Braşov, iar echipa va pleca spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, urmând ca în piaţă să se sărbatorească titlul împreună cu suporterii.

Am înţeles că - indiferent de situaţia dramatică în care se afla în prezent patronul nostru - nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării acestui titlu atât de aşteptat şi m-am conformat.

P.S. Sper să găsim înţelegere la Primăria Municipiului Bucureşti şi la RATB în sensul de a primi răspunsuri favorabile la solicitările noastre".


Meciul cu FC Braşov va avea loc marti, 28 mai, de la ora 20:30, pe Arena Nationala.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE