home
04-05-13

Florin Costea si Dorel Stoica au facut-o pe Steaua campioana inainte de Pasti

Va mai amintiti de Dorel Stoica si de Florin Costea? Sunt cei adusi de Victor Piturca in Ghencea, imediat dupa ce a pus capat protestelor, in vara lui 2010, pentru a se certa crunt cu Marele Ignorat si a-i oferi Acestuia linistea mult visata.

Ei, bine, Florin Costea si Dorel Stoica au marcat golurile Severinului in meciul cu Petrolul Ploiesti, pe teren propriu, astfel ca Steaua a devenit matematic noua campioana a Romaniei, cu 5 etape inainte de finalul sezonului.

Si inainte de Paste.

"Cred că trebuie să ne bucurăm mult de acest moment, am muncit foarte mult, am reuşit să conducem acest campionat. Mă bucur foarte mult că am reuşit să devenim matematic campioni, chiar în ziua de Paşte, este un lucru incredibil, cred că este un semn. Suntem oameni foarte buni şi de asta cred că suntem campioni în ziua de Paşte. Nu ştim cum să ne bucurăm, suntem toţi împrăştiaţi, încercăm să ne adunăm şi să sărbătrim acest eveniment. Ar fi tare frumos să sărbătorim în seara asta, dacă nu zilele următoare", a fost prima declaratie a lui Reghecampf, dupa incheierea meciului de la Severin.

Comentariile va apartin, deci UN PASTE FERICIT TUTUROR STELISTILOR!


AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE