home
03-05-13

STEAUA - Pandurii 2-0 VIDEO & FOTO / Vom sărbători titlul pe coteţe

Liderul Ligii 1 nu a avut nici o problemă în a se impune, vineri seara, pe teren propriu în faţa formaţiei Pandurii Tg.Jiu, cu 2-0, într-o partidă din etapa a 29-a. Dacă Petrolul nu câştigă în deplasare cu CS Turnu Severin steliştii pot deschide deja şampaniile pentru a celebra titlul 24.Steaua s-a instalat încă din debut în jumătatea adversă şi Bourceanu a trimis primul şut pe poarta adversă. Era minutul 4 şi piesele se aşezau pe tabla imaginară de şah a carpitului dreptunghi verde de pe Arena Naţională.

Acelaşi Bourceanu s-a trezit în minutul 10 cu mingea la picior şi şutul său a fost scos de Mingote. Două minute mai târziu portarul gorjenilor nu a mai avut ce face la şutul fără preluare al lui Rusescu. Faza a fost creată de Popa a cărui urcare în mare viteză pe partea dreaptă a făcut şah mat apărarea gorjenilor.

Steaua a continuat să forţeze şi Popa a trimis la o palmă de poarta adversă în minutul 26 trecând o nouă ocazie în dreptul gazdelor.

Prima ocazie a oaspeţilor a venit târziu cu zece minute înaintea pauzei. Ibeh i-a trimis pentru Matulevicius la limita offside-ului şi jucătorul lituanian a trimis pe lângă poartă într-o situaţie de unu contra unu cu Tătăruşanu.

Cu trei minute înaintea pauzei Steaua şi-a dublat avantajul prin Szukala. A fost un corner de pe dreapta şi fundaşul stelist a pus capul în şase metri pentru 2-0.

În partea secundă Steaua a căutat să închidă jocul şi ocaziile au fost tot mai puţine. De remarcat pătrunderea lui Chiricheş din minutul 76 cu pasă pentru Prepeliţă, şutul acestuia fiind respins de Mingote în corner.

Onlinesport

În minutul 23, suporterii Stelei de la Peluza Sud au părăsit stadionul în semn de protest faţă de arestările de acum trei zile când 13 fani stelişti şi rapidişti au fost conduşi la secţii pentru bătaia de pe stradă. Fanii au revenit în minutul 52, după ce au protestat în faţa peluzei şi au scandat împotriva Legii 4, dar şi a forţelor de ordine. Fanii Stelei de la Peluza Sud au afişat următorul banner: "Alături de fraţii noştri", potrivit agenţiei Mediafax.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE