home
03-04-13

"Ce poti sa mai zici daca isi bat suporterii care striga DEMISIA?"

Recent, Ionel Danciulescu a trecut de borna de 500 de meciuri in Liga I. 162 dintre acestea le-a facut in tricoul ros-albastru, intre 1997 si 2002, rastimp in care a inscris 69 de goluri. Destule din ele in poarta lui Dinamo.

Fratii interlopi si Victor Piturca erau insa la inceputul perioadei de cafteli, iar golgheterul "Stelei Sevillene" tragea prompt bretonu' pe ochii oricui indraznea sa dea babarosu' de pamant in fata/spatele lui.

Se vede treaba ca Danciulescu nu invatase nimic din patania lui Vladoiu, asa ca nu a mai apucat sa vorbeasca decat dupa ce schimbase deja primele injuraturi cu actualii sai aplaudaci:Desigur ca suporterii au fost extrem de deranjati. Mai nervosi decat la "plecarea" lui Jean Vladoiu. Poate si pentru ca sutuiurea lui Danciulescu a avut loc atunci cand rezultatele echipe erau mai slabe. Vladoiu lasase Steaua pe primul loc, iar, atunci cand Danciu-gol "a plecat", Borcea inventase touch screen-ul avant la lettre, ajutat si de jocul modest al baietilor lui Piturca.

Situatia era crunta, deci unitatea trebuia pastrata cu orice PRET, indiferent de COSTURI:

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE