home
07-03-13

Reghecampf, extrem de optimist înaintea meciului cu Chelsea: „Simt că voi câştiga la pariuri!”

Pentru antrenorul Stelei, meciul cu Chelsea din această seară se anunţă unul extrem de important pentru viitorul său. „Dacă jucătorii mei pun în practică tot ce am discutat la antrenamente, după meciul de diseară voi fi un om extrem de bogat. Dacă-mi ies absolut toate combinaţiipe pariate, probabil nu voi fi nevoit să mai muncesc niciodată”, s-a lăudat Laurenţiu Reghecampf.

Antrenorul Stelei a explicat că una e să aranjezi meciuri în liga a II-a din România, de exemplu, şi cu totul altceva un meci din optimile Europa League, jucat împotriva deţinătoarei trofeului Champions League. „Cu o astfel de şansă te întâlneşti o dată în viaţă, deci practic am fost condamnat să aranjez cu jucătorii mei acest meci”, susţine Reghe.

Se pare că singurul care nu ştie strategia lui Reghecampf pentru diseară este patronul Gigi Becali, cel care încă speră într-o victorie a Stelei. „E drept că Reghe mi-a cerut împrumut câteva milioane de euro, dar nu sunt pentru pariuri, mi-a zis că sunt reduceri la mall şi vrea să profite de ele”, susţine Becali. „Dar mâine mi-a promis că îmi dă banii înapoi.”

Times New Roman

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE