home
31-01-13

Steaua iar n-are site oficial

Satana a plecat din Ghencea! UUURRRAAA!!! Steaua este, în sfârşit, curată: nu mai are site oficial.

"Site-ul Stelei nu mai este al Stelei. Ni l-au luat! E o poveste de anul trecut. Site-ul este al altcuiva în momentul de față. N-ai cum să platești ceva ce nu-i al tău. În trecut site-ul era actualizat, dar acum nu ne mai aparține", a spus Helmuth Duckadam.

Se ştie că internetul este arma Satanei încă de la primele încercări de a înjgheba un site oficial, de la începutul anilor 2000. Mihai Stoica a fost scos prin viitoarea lui cutie de carton de urletele lu' "Patroane!", când i-a propus să bage Steaua pe net.

"Internetu' e de la Satana, ieşiţi cu astea de la mine d-aci!"

Dar viitoru' Cartonel a făcut site-ul tot din banii clubului, pe căi doar de el ştiute. Important că e cea mai importantă echipă de fotbal a României avea site, frate! Pozele erau făcute cu aparatul foto al unui băiat de p-acolo, pe holurile clubului, modelele de haine au fost obţinute din pozele echipamentelor de la magazia clubului... Ca la cea mai importantă echipă de fotbal a României!

După care a urmat războiul cu "bagabonţii care mă critică pe blocuri, pe alea cu internetu' "...

Dar Satana e vicleană, că se postează comunicate, poze şi "US 24" din cutia de carton pe Facebook.

Fiţi vigilenţi! Nu vă lăsaţi înşelaţi! Satana e activă tot timpu':

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE