home
31-12-12

Un 2013... cum vi-l doriţi!

Înainte, era uşor să le urezi LA MULŢI ANI suporterilor stelişti la pragul dintre ani. În prezent, calea către inimile fanilor este mai primejdioasă, din motive deloc gigIncerte...

Prin urmare, echipa fcsteaua.ro este obligată să facă urări pentru toate gusturile:

- fie ca 2013 să fie ultimul cu "ăla"-n Lojă, cu ăia-n juru' echipei şi d-ăia de-ai ălora-n tribune! Noi credem că Laurenţiu Reghecampf are numeroase motive de ordin sportiv să rămână, sperăm că suntem în asentimentul majorităţii...

- fie ca 2013 să fie anul în care TOATE secţiile Clubului Sportiv al Armatei STEAUA să (re)devină campioane, iar ca Sportivii Stelişti să se umple de aur pe întreg mapamondul!

- fie să ne bucurăm cu toţii de meciurile cu Ajax (şi cele care-or urma...) şi pentru că "ăla" o să fie deja o amintire exagerat de neplăcută de mult prea puţină vreme!

- fie ca titlul cu numărul 24 să fie sărbătorit exclusiv de cei care-l merită cu prisosinţă, nu de cei care vor fi deja o amintire exagerat de neplăcută de mult prea puţină vreme!

- fie ca 2013 să fie cu ghinion pentru toate ghinioanele de la conducerea FRF, LPF şi a tuturor cluburilor!

- fie ca 2013 să fie primul an dintr-o serie luuungăăă în care vom putea să ne bucurăm cu toţii exclusiv de sportul de bună calitate şi să îngropăm amintirile exagerat de neplăcute ale unei "prese sportive" dispărute de mult prea puţin timp!

FIE CA 2013 SĂ REDESCOPERIM ONOAREA şi BUCURIA DE A FI STELIŞTI (ŞI) DINCOLO DE REZULTATE!LA MULŢI, MULŢI ANI ROŞ-ALBAŞTRI!


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE