home
03-09-12

Mesajul patronului lui Liverpool pentru fani

Patronul clubului de fotbal Liverpool, americanul John Henry, a adresat luni o scrisoare deschisă fanilor, în care recunoaşte că a comis greşeli în cei doi ani de când a cumpărat gruparea engleză, aflată la cel mai slab start de campionat din ultimii 50 de ani.

Înfrântă acasă duminică de Arsenal (0-2), Liverpool are un singur punct după 3 etape, iar antrenorul Brendan Rodgers s-a declarat nemulţumit de transferurile efectuate în această vară.

În scrisoarea deschisă, Henry a apărat politica prudentă de transferuri. 'Poate că perioada de transferuri nu a fost perfectă, dar nu ne gândim doar la cele 16 săptămâni care vor trece până vom putea cumpăra din nou: ne gândim la următorii 16 ani şi mai departe'.

Henry a acceptat că erorilor comise de foştii proprietari 'li s-au adăugat propriile noastre erori, în doi ani dificili de când am preluat clubul. A fost o educaţie aspră'. Potrivit lui, clubul are o situaţie financiară mai bună decât în urmă cu doi ani, când a fost cumpărat de el. El a adăugat că actuala politică de transferuri urmăreşte să respecte regulile fair-play-ului financiar, impuse de UEFA.

Americanul a preluat-o pe Liverpool care era aproape de un colaps financiar în octombrie 2010, când foştii proprietari Tom Hicks şi George Gillett Jr. au fost nevoiţi să vândă clubul. 'Cormoranii' nu au mai câştigat titlul din 1990, iar în sezonul trecut au terminat pe locul 8.

Agerpres

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE