home
21-01-12

Radiografia turului de campionat 1986-1987

Dacă doriţi câte guri de aer curat şi stelism, vă recomandăm parcurgerea reconfortantă a unei adevărate analize fotbalistice, cu atât mai mult cu cât aceasta priveşte una din perioadele de maxim ale clubului nostru.

La mijlocul sezonului 1986-1987, primul de după câştigarea Cupei Campionilor Europeni, în pauza de iarnă gazetarul Eftimie Ionescu a fost cel care a avut sarcina de a realize o analiză completă a parcursului Stelei din campionat.

Pentru cei interesaţi, garantăm că lecturarea atentă a fiecărui rânduleţ va fi o adevărată desfătare, mulţimea de informaţii atent selecţionate conturând credibil, atât datele de identificare ale clubului militar, cât şi cele ale contextului istoric mai larg în care erau prezente.Peste încheierea-concluzie a lui Eftimie Ionescu (ignorând formulele mai lemnnoase), orice alt cuvânt ar fi deja în plus: Neavând o solicitare mare în campionat, Steaua trebuie să declanşeze, în retur, o luptă cu ea însăşi spre a urca noi trepte ale performanţei.

Prima nouă treaptă a performanţei era la Monte Carlo, în meciul istoric din Supercupa Europei. Analiza turului sezonului 1986-1987 prezintă datele cu care aborda Steaua returul campionatului, în care perspectiva meciul cu Dinamo Kiev domina aşteptările pentru restul sezonului, titlul de campionă fiind antamat încă din finalul lui decembrie.

Filip Pindean


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE