home
15-12-11

Sa o lamurim: coregrafie gresita sau neinteleasa ?

La inceputul partidei Steaua-AEK Larnaca, la Peluza Sud a stadionului National, suporterii stelisti au afisat o coregrafie pe care se putea citi "1947", cifrele fiind conturate cu negru, sectoarele din peluza fiind colorate in albastru, rosu sau alb, iar cifra 9 fiind afisata invers.

La vederea initiala a coregrafiei, suporterii frustrati ai echipelor adverse s-au grabit sa ironizeze "fail-ul" stelist, dar prea putini au realizat ca exista si o legatura intre coregrafia "gresita" si meciul de aseara.

In abecedarul miscarii ultra, din care (teoretic) si suporterii romani fac parte, afisarea unui mesaj invers evidentiaza o atitudine de protest sau un mesaj oarecum subliminal, pe care doar cei initiati in ale "fenomenului" il pot intelege.

Pentru cei care nu s-au prins care este legatura intre meciul de aseara si istoria Stelei (simbolizata prin anul 1947), am ororea sa fiu nevoit sa scriu acest articol la ora 3 dimineata.

Asadar:
1947- anul infiintarii CSA Steaua >> cifra 9 intoarsa invers (mesaj subliminal) >> 9 primaveri europene pentru soarele fotbalului romanesc, pe numele sau: STEAUA BUCURESTI.

AzzidoFCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE