home
13-08-06

Despre Scooter


Daca multi il considerati imn nu va puneti problema ca nu are macar cateva cuvinte?

Considerati imn un "tap-tap-tap-tararap-tap-tap" ce uneori suna usor analfabetic precum mai auzi prin peluza cate un suporter de mananca din litere tipand "lupta teaua".

Nu! Aceasta melodie nu este imn, o putem cataloga intre cantecele galeriei, cantec de bucurie la goluri dar nu imn precum tot il numiti multi!

Nu are nici o legatura cu clubul, nu are nici o legatura cu istoria lui, nu are nici o legatura cu nijte jucatori de legenda, nu are nici o legatura cu culorile noastre.

Astea sunt criteriile care consider eu ca trebuie sa le indeplineasca un imn! Cu alte cuvinte consider ca scooter nu ne reprezinta cu nimic!

Pentru mine imnul trebuie sa fie un cantec cu care sa ma mandresc!

Atunci cand il cant si-l aud cantat de inca 30.000 de oameni sa ma cutremur!

Trebuie sa fie un cantec care sa ne reprezinte si care cantat inaintea unui meci sa aiba acelasi efect asupra jucatorilor, de lupta si de mobilizare precum il are imnul Haka al echipei de rugby a Noii Zeelande.

Pe ai nostrii sa-i mobilizeze, pe adversari sa-i inspaimante!

Terminati o data cu prostiile privind acest "imn".

Ok il acceptam ca si cantec de galerie dar de aici pana la a-l asocia cu cantecul suprem e cale lunga!

Probabil multi o sa ma critice dar nu le voi raspunde! Le spun doar sa descarce imnurile Milanului, Manchester, Juve si restul care mai sunt postate aici.

Sa le asculte cu atentie dupa aia sa asculte scooter-ul lor si sa-si faca o impresie!

ultras1947

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE