home
25-10-11

STOP.GATA.AJUNGE.SUFICIENT.

Am incercat,am strigat,am sperat,am continuat,am lasat sa treaca timpul,sperand ca el este cel mai bun medicament,cel care vindeca toate ranile.
Din Peluza Nord,in sud,in tribuna 1,in alte orase,acum pe un alt stadion.fantoma,fara personalitate,dar asta este o alta problema.Din nord am plecat din cauza modului abuziv in care s a instaurat "conducerea",si din cauza celor care intelegeau sa sustina echipa "neconditionat",contra unei sume modice sau a unui bilet gratis.Din sud am plecat interzis ,batut si gazat.m am refugiat la tribuna 1,singurul pericol fiind sa coboare vreun oficial sa imparta pumni.dar la cat am incasat in alte confruntari,asta nu era o problema...

Dar a venit momentul sa plec fortat de pe Ghencea,locul in care ma simteam acasa,locul unde ma jucam cand eram mic,locul in care am facut sport la alta sectie....
Si am plecat,sperand ca e ceva provizoriu....Cluj,ploiesti,buzau....
Si am revenit in Bucuresti,National Arena.CAPATUL!

Capat de linie,stop.gata.ajunge.suficient.
Motivele sunt clare cred,pentru orice suporter adevarat,patimas,cu istorie de cel putin 15 ani alaturi de Steaua.
Am stat ,din nou,la tribuna 2.In jurul meu multe domnisoare,doamne,doamne de varsta 3,domni cu binoclul,copii,oameni nehotarati cu cine tin,admiratori ai templului.Spectacol de teatru.
Am sperat ca galeria va anima putin tribunele,dar cu "haideti pe mama l;or" si M..e rapid" nu au reusit.niciun alt cantec.nimic.de inteles de fapt,din moment ce majoritatea gruparilor nu se mai prezinta la meciuri,sudul practic a disparut,iar cei ce erau acolo erau platitori de 5 lei.si la propriu si la figurat.Rusine!
Singurele cantece le-am putut "admira" de la galeria rapidista.
Ceea ce s-a intamplat in teren nu mai comentez ca e sumbru.
Ceea ce se intampla in conducerea clubului nu mai comentez ca regurgitez instantaneu.
Ceea ce au facut suporterii pt indreptarea situatie,aseara,la primul meci in Bucuresti,dupa drumul prin tara si parcursul dezastruos,ma face sa scriu acest articol!
STOP!GATA!AJUNGE!SUFICIENT!

p.s. ma voi retrage,alaturi de prietenii mei, fosti obisnuiti ai stadioanelor, in spatele televizoarelor.neutri,fara sentimente aparente.in adancul sufletelor...durere. Dar nu vom lasa pe nimeni sa vada!

Iubim Steaua!

lacatusunicul7

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE