home
31-08-11

AISS sprijina actiunea caritabila a familiei Ogararu(UPDATE)

UPDATE 1: Ne vom intalni la orele 17:00 la intrarea in parc, din Soseaua Nordului(urmariti harta atasata in josul paginii) pentru a merge impreuna sa donam rechizitele!

UPDATE 2: Pentru cei care vor alege varianta mijloacelor de transport in comun, cel mai repede puteti veni cu orice autobuz pana la Piata Charles de Gaule, urmata de o plimbare de aproximativ 20 de minute prin parc pana la locatie, cu metroul pana la statiile Aviatorilor sau Aurel Vlaicu (si iarasi o plimbare de 20 de minute pana la locatie), sau cu autobuzele 301 - Statia Nicolae Caramfil (Piata Romana-Jolie Ville Baneasa) sau 112 - Statia Maguricea(CFR Constanta-Mezes).Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti isi manifesta sprijinul fata de actiunea caritabila organizata de familia Ogararu si face un apel catre toti suporterii pentru a participa la aceasta actiune, sambata, 3 septembrie, intre orele 16:00-19:00, in Parcul Herastrau (zona La Roata).

Actiunea consta in strangerea de rechizite scolare pentru copiii din Valea Plopului, jud. Prahova, aflati in ingrijire din partea asociatiei ProVita. In Valea Plopului sunt in prezent peste 320 de copii, majoritatea fiind la scoala. De-a lungul timpului, George Ogararu a organizat mai multe actiuni caritabile care au avut ca scop strangerea de fonduri pentru acesti copii.

Consideram ca e momentul sa aratam, ca oameni, ca putem fi mai buni, ca putem renunta la egoismul care ne caracterizeaza si-i putem ajuta pe cei care nu au avut aceeasi sansa ca noi. Asadar, haideti sa strangem de la fiecare un caiet care nu ne mai este de folos, un bloc de desen sau niste acuarele, un pix, o guma de sters sau niste creioane colorate si sa le daruim copiilor care in mod cert vor fi fericiti atunci cand le vor vedea.

Pentru informatii suplimentare:

Pagina de facebook a evenimentului http://www.facebook.com/event.php?eid=243286865709485

Harta locatiei: Parcul Herastrau, zona La Roata – Soseaua Nordului(click pentru a mari)
Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti
31 august 2011

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE