home
17-03-06

O seara mai mult decat MAGICA


de N.M.Tut

O noua pagina de istorie...cu 11 baieti care s-au daruit minunat..din primul pana in ultimul minut.

Cu o singura schimbare fata de meciul tur,Petre Marin in locul lui Nesu,Steaua revenea la Sevilla cu gandul la seara de 7 mai 1986.

Minutul 1...meciul incepe si sperantele noastre sunt in cei 11 baieti.:13 Carlos, 20 Ogararu, 24 Ghionea,3 Goian, 18 Marin, 16 Nicolita, 22 Paraschiv, 6 Radoi, 11 Bostina, 10 Dica, 19 Iacob

A urmat o perioada in care spaniolii au fost mai buni,au presat in permanenta si au avut o mare ocazie respinsa de Carlos cu un reflex senzational..urmeaza replica noastra..Dica rateaza din 2 m. Banel centreaza sau suteaza? gresit...o prima repriza echilibrata,dar ce mai conteaza stiind acum rezultatul final.

Urmeaza repriza noastra magica, repriza pe care nici un stelist nu o va uita.

3 goluri,si un Nicolita de vis...

Moment cheie,minutul 54, Rãdoi trimite o lansare Î adâncime, Nicoliþã sprinteazã singur ºi Îl executã calm pe portarul Contreras: 0-1 .

Urmeaza eliminarea vedetei gazdelor, Joaquín, loviturã psihologicã pentru gazde..

Atunci am fost sigur ca istoria e scrisa..cu litere ros-albastre!!

Cu toate ca spaniolii κi creeazã douã ocazii imense de gol prin Dani: prima oarã ºutul ibericului este deviat la 6 metri de Ogãraru (73), iar apoi mingea trimisã de Dani din vole izbeºte bara transversalã (74).

O minge aparent pierduta duce la golul 2 datorita insistentei lui Dica,care centreazã perfect de pe stânga, iar Iacob reia cu capul Î poarta lui Contreras:0-2 si totul este limpede!

Golul 3 vine logic la capatul unei actiuni a lui Nicolita care suteaza perfect de la marginea careului: 0-3..

Sevilla te iubim!!

Pentru ca esti cu adevarat MAGICA...si purtatoare de noroc!

[email protected]


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE