home
15-03-11

Cezar Lungu are fractura de rotula

Portarul Stelei, Cezar Lungu (22 de ani) s-a accidentat grav in timpul partidei Juventus Bucuresti – Steaua II de sambata, acuzand un traumatism forte la nivelul genunchiului drept soldat cu o fractura la nivelul rotulei.

In cursul zile de marti, Cezar Lungu va efectua investigatii medicale suplimentare, in urma carora staff-ul medical al Stelei va lua decizia finala daca jucatorul va fi supus unei interventii chirugicale sau daca va fi preferat tratamentul conservator ( imobilizare in aparat gipsat). Din pacate, in ambele variante Cezar va pierde returul acestui campionat.
FC Steaua Bucuresti ii doreste lui Cezar multa sanatate si insanatosire grabnica!

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE