home
24-02-11

AISS ii reprezinta sau nu pe fanii Stelei?

Domnul Mihai Stoica a afirmat că AISS nu reprezintă mare lucru pentru suporterii Stelei. Declaraţia completă a fost aceasta:


"Pentru cateva sute de insi care fac parte din Asociatia foarte Combativa a suporterilor, vreo 300 si ceva de insi, nu se poate spune ca fanii sunt in conflict cu conducerea. Eu socializez, umblu pe jos, mai fac cate un dus de multime si nu e chiar asa. Sa nu se faca o mare confuzie".Am dori să vă Îtrebăm şi pe voi dacă sunteţi de acord cu cele afirmate de Dl. Mihai Stoica. Åži, pentru că de vorbe suntem cu toţii sătui, să lăsăm faptele să vorbească, Î ordine cronologică, in cei 4 ani de activitate ai AISS:60 de ani de glorie:Deplasare Praga:O Mare de Steaguri:Un an de existenţă a AISS:Cum am sărbătorit 61 de ani de existenţă a clubului:

Deplasare la Istanbul:

Coregrafie pentru Cupa României:

Premiere Zapata:Deplasare la Munchen:Revista "Steaua Suntem Noi!":

PENTRU A DESCARCA FISIERUL PDF, CLICK AICI


62 - Ne Vrem Clubul Inapoi!AISS, premiată la Gala Fotbalului Românesc:Gabi Balint, membru de onoare al AISS:Ion Voinescu - membru AISS de onoare al AISS:Emerich Jenei - membru de onoare al AISS:Tudorel Stoica - membru de onoare al AISS:

Tudorel Stoica membru onorific AISS

Cum a aniversat AISS 63 de ani de la Îfiinţarea clubului Steaua:
Marcel Răducanu - membru de onoare al AISS:AISS a oferit ÎNTOTDEAUNA asistenţă juridică TUTUROR suporterilor Stelei călcaţi Î picioare, la propriu şi la figurat, de Jandarmerie. AISS nu a făcut niciodată vreo diferenţă Ître fanii Stelei, aşa cum obişnuieşte să facă mai mereu conducerea clubului.

AISS a militat ÎNTOTDEAUNA pentru civilizaţie, decenţă şi normalitate. Åži, atunci când suntem respectaţi, am dovedit că nu vom uita niciodată cum trebuie să fim alături de cei care ne respectă idealurile: sportivitate, cinste, onoare, corectitudine, demnitate, profesionalism, competitivitate, dorinţa de performanţă.Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE