home
13-01-11

Ion "Lita" Dumitru, "principal" la Steaua II. Strizu, mahar la Academie!

Fostul mare jucator al Stelei, Ion Dumitru(61 de ani) a fost numit astazi in functia de antrenor principal al echipei Steaua II.

“Lita” Dumitru a evoluat la Steaua intre anii 1972-1980, fiind unul dintre cei mai important jucatori din istoria clubului.
Lita Dumitru a fost prezentat in acesta zi si jucatorilor in prezenta presedintelui CA, Valeriu Argaseala, iar de la ora 15:30 a condus primul antrenament in calitate de antrenor principal.

FC Steaua Bucuresti ii ureaza noului tehnician al echipei secunde a clubului multa bafta si cat mai multe victorii.

SteauaFC.com

Pe de altă parte, numirea unuia dintre cei mai spectaculoşi mijlocaşi din istoria liniei mediane a Stelei nu este doar o "mişcare" singulară. Gesepeii anunţă:

Steaua reorganizează structura Centrului de Copii şi juniori, dar umblă şi la componenţa băncii tehnice de la echipa secundă a clubului. Liţă Dumitru, care a activat ca jucător Î Ghencea Î perioada 1972-1980, bifÎd peste 250 de meciuri Î tricoul Stelei, a fost numit antrenor principal la Steaua II. El a acceptat să revină Î ţară, după ce Î toamna lui 2010 plecase Î Germania, unde se angajase ca şofer de tir, cu care transporta mobilă. Liţă, care a Împlinit 61 de ani pe 2 ianuarie, a condus ieri primul antrenament la Steaua II, echipă aflată pe locul 14, din 16 echipe Î Seria B1.

În schimb, aproape sigur vor pleca din Ghencea alte nume de legendă ale Stelei. Mai multe grupe de la Centrul de Copii şi Juniori vor fi comasate, astfel că primii aflaţi Î pericol să rămÎă fără obiect de activitate vor fi cei mai Î vÎrstă dintre antrenori. Printre fostele glorii care mai sÎt acum la grupele de juniori se află Vasile Aelenei, Radu Troi, Åžtefan Sameş şi Lajos Sătmăreanu.

În orice caz, să ne bucurăm că Leo Strizu nu a rămas pe drumuri. Uriaşul tehnician sub magheta magică a căruia zeci de fotbalişti de la Steaua II au impresionat Î ultimii ani a fost avansat, fiind numit Sheph al Academiei de Fotbal din Ghencea!

Ca-n bancu' ăla: un trecut de rahat cu Interlopu' la cârmă avem, un prezent cu Zer Comandante la cârmă avem, bine măcar că n-avem niciun viitor...

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE