home
11-11-10

Rapid - Steaua - LIVE VIDEO!

Steaua si Rapid se intalnesc, in "Giulesti", in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, la doar trei zile dupa derbiul din campionat. Meciul incepe la ora 20.45 si va fi transmis pe postul Pro TV.

Marius Lacatus pregateste putine surprize fata de partida de luni, singurele schimbari urmand a fi facute in banda stanga, unde Brandan are sanse mari sa fie titularizat in locul lui Latovlevici, si in partea dreapta a liniei mediene, unde va reveni Nicolita, in locul lui Janos Szekely.

Nu este exclusa nici folosirea lui Radut la mijloc, langa Ricardo, insa probabil Marius va juca un fotbalist cu un pronuntat profil defensiv, Bicfalvi parand favorit.

Echipele probabile:

Rapid: Bornescu - Candido Costa, Marcos Antonio, M.Constantin, Bozovic - Roman, C.Lazar, Spadacio, Cesinha - Herea - Cassio;
Antrenor: Marius Sumudica;

STEAUA: Tatarusanu - Martinovici, Gardos, Geraldo, Brandan - Ricardo Gomes, Bicfalvi - Nicolita, B.Stancu, Cr.Tanase - Surdu;
Antrenor: Marius Lacatus;

Arbitru: Alexandru Tudor
Asistenti: Miclos Nagy, Mircea Orbulet.
Rezerva: Radu Petrescu
Observatori: Vasile Avram, Dumitru Mihalache.FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE