home
13-10-10

"Vom avea 670 de bilete! Am pregatit o coregrafie speciala, vrem sa castigam atat in teren cat si in tribuna"

El a precizat că doar 670 de fani ai Stelei vor putea urmări jocul de pe stadion, deşi ar fi vrut cel puţin 1.000 de bilete.
"Oriunde joacă Steaua umple stadioanele. Vom avea 670 de bilete, tot atâtea le vom da şi noi Î retur. La câţi suporteri are Steaua, nu mi se pare normal să primim doar atâtea bilete. Dacă ne dădeau o mie, noi le dădeam 1.500 sau 1.700 de bilete. Vom plăti biletele care le vom primi. Am pregătit o coregrafie specială pentru acest meci, sper să câştigăm atăt Î teren cât şi Î tribună. La lotul care Îl are Steaua se formează Îcet Îcet o echipă. Suntem alături de Lăcătuş până la finalul sezonului, pe Gigi Becali Îl ignorăm." , a spus Gheorghe Mustaţă la Digi Sport.

Prosport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 24-05-1989

A doua finala CCE

Steaua joaca la Barcelona a doua finala a CCE, insa pierde fara drept de apel, 0-4 in fata unui AC Milan monstruos de puternic.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE