home
28-09-10

L'Equipe: "In ritmul asta, Steaua va bate toate recodurile!"

Cotidianul francez "L'Equipe" a publicat astăzi un articol Î ediţia on-line despre noua schimbare a antrenorului echipei din Ghencea, intitluat "Un alt antrenor nou".

În acest ritm, Steaua va bate toate recordurile. Fostul club al armatei a angajat cel de-al patrulea antrenor... Î mai puţin de două luni. Fostul club al Armatei Române tocmai l-a angajat pe cel de-al patrulea antrenor... Î mai puţin de două luni. Fostul internaţional stelist este ultimul cÎştigător al jocului scaunele muzicale, joc care a intrat Î tradiţia Stelei, echipă pe la care au trecut paisprezece antrenori Î ultimii şapte ani. Lăcătuş speră că se va descurca "mai bine" decÎt la ultimele două mandate.

Lăcătuş are avantajul că-l cunoaşte mai bine pe Gigi Becali, patronul stelist, care schimbă după bunul plac antrenorii...exceptÎd pe cei care pleacă singuri. Asta s-a Îtâmplat la Îceputul sezonului cu Victor Piţurcă, tehnician care nu a suportat ca şeful său săi conteste public deciziile.

În ciuda unei serii de patru partide fără victorie (două remize şi două eşecuri), echipa se menţine Î fruntea clasamentului, pe locul al patrulea, la patru puncte de liderul Oţelul Galaţi,
notează jurnaliştii francezi.

Articolul din L'EquipeFCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE