home
26-09-10

Dinamo II – Steaua II 1-0 (0-0)

Astazi eternul derby s-a disputat in Liga 2. Steaua II s-a deplasat in “groapa” pentru meciul cu rivalii din Stefan cel Mare.

Condusa de pe margine de Adrian Bumbescu, echipa noastra a inceput meciul cu urmatorul 11: Zapata - Mustaţă, Martinovic, Bejan, Vătăjelu - A. Ionescu, Al. Lazăr, C. Matei, Năstăsie (65 Ir. Dumitru) - Albu (78 Prodea), Rusu
In timp ce gazdele au inceput cu o echipa cu destui jucatori experimentati: Curcă - Homei, Ioniţă, D. Grigore, Diabate - L. Rus, Åžtefan - Cazacu (43 Mărmăneanu), Stănescu (89 Albert), G. Păun - Anton (69 Al. Vasile)

Steaua incepe mai bine partida si in minutul 6 Albu ramane singur cu portarul, insa se grabeste si il tinteste pe Curca.
Pana in minutul 30, Rusu mai are cateva ocazii de gol, dar nu stie sa profite de ele, dinamovistii replicand prin ocaziile lui Diabate, Stanescu si Cazacu.
Repriza secunda debuteaza fara prea multe ocazii de gol, dinamovistii avand niste lovituri libere periculoase, dar tabela ramane neschimbata.
In minutul 71, vine si singurul gol al partidei, dinamovistul Stanescu executand perfect o lovitura libera de la 30 de metri.
Stelistii incearca egalarea pana la finalul partidei, dar suturile lui Andrei Ionescu, Mustata si Vatajelu sunt scoase de experimentatul Curca.

Daniel-Ionut

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE