home
18-09-10

Steaua II - CF Braila 1-0 (1-0)

Steaua II continua seria de rezultate bune sub comanda lui Bumbescu. In etapa a patra a ligii secunde, juniorii Stelei au reusit sa invinga pe CF Braila cu scorul de 1-0.

Zapata, Albu(89 Codin), Bejan, Mustaţă, Vătăjelu, Ricardo (46 I. Dumitru), Lazăr, Cioceanu, Năstăsie, A. Ionescu, V. Rusu (76 Enache)

Noua achizitie a Stelei, Lucian Marinescu, era anuntat titular in acest meci dar, pentru ca nu a avut drept de joc, Cioceanu a fost introdus in locul sau, meciul incepand cu intarziere.

Steaua II a avut prima ocazie prin Nastasie, in minutul 15, dar acesta a fost blocat in ultima clipa de Bosoi. In minutul 38, elevii lui Bumbescu au reusit sa deschida scorul. Albu a patruns pe dreapta, a centrat in careu pentru Rusu iar tanarul atacant stelist l-a executat fara probleme de la 11 metri pe Anton.

Rusu a fost din nou omul meciului pentru Steaua. Pe langa golul marcat, atacantul a reusit sa obtina si eliminarea unui adversar. In minutul 44, Gurguiatu, capitanul Brailei, l-a faultat pe Rusu in pozitie de ultim aparator si a fost eliminat.

Pe final de meci a venit randul lui Zapata sa iasa in evidenta. Portarul columbian a scos in minutul 69 bomba trimisa de Buca din lovitura libera de la 16 metri si a intervenit salvator in minutul 74 la o pasa in adancime trimisa de Bosoi pentru Moldoveanu.

Steaua II - CF Braila s-a terminat 1-0 si, dupa 4 etape, tinerii stelisti ocupa locul 3 in clasament, avand 9 puncte din 3 victorii si o infrangere, golaveraj 5-3. In acelasi timp, Vlad Rusu a marcat 3 din cele 5 goluri.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE