home
08-09-10

Petre Marin: La Steaua am trait cele mai frumoase clipe

Petre Marin, Îcep prin a ÎÈ›i ura un sincer "La mulÈ›i ani" din partea Aiss si tuturor suporterilor stelisti.

-Care a fost cel mai fericit moment din cariera ta de la Steaua?


Toată cariera mea la Steaua pot sa spun ca m-am simÈ›it fericit. Au fost clipe extraordinare.

-In ce condiÈ›ii te-ai despărÈ›it de Steaua?

In condiÈ›ii normale, nu am ce sa reprosez cuiva anume. Îmi pare rău ca s-a terminat insa asta e viaÈ›a.

- In momentul de fata in ce situaÈ›ie te găseÈ™ti având in vedere problemele de la Urziceni?


In momentul de fata sunt un jucator liber, inca mai astept ceva oferte, daca nu apar, din pacate pentru mine, a sosit si vremea....sfarsitul carierei de jucator.

- Sper sa iti gasesti cat mai repede un contract, si sa continui pentru viitorul tau. Indiferent de varsta pe care o ai, ai aratat o conditie fizica buna pentru Divizia A, cel putin.

Si eu sper sa mai evoluez inca un an de zile, dar acum depinde si de ofertele care vor mai fi.

- Ce planuri de viitor ai, antrenorat, impresariat?

Sa iti spun sincer, nici nu m-am gandit , dar ma tenteaza si o cariera de antrenor, dar acum chiar nu m-am gandit, sper insa sa mai pot juca, asta mă vad făcând in viitorul apropriat.

Revenind la Steaua.

- Cu ce antrenor te-ai inteles cel mai bine in perioada in care ai fost la Steaua?


In toata cariera mea m-am inteles bine cu toti antrenorii, si am colaborat extraordinar de bine. Cu nici unul nu am avut vreo problema si ar fi nedrept sa evidentiez pe cineva anume. Toți au fost antrenori foarte buni.

-De ce crezi ca Steaua, echipa care ingenunchea aproape orice adversar in Ghencea, a ajuns de vreo câteva sezoane Îcoace sa tragă de timp cu adversari modesti ca Sportul, Gaz Metan sau Victoria Branesti?

Fotbalul s-a schimbat! La Steaua dacă nu ai rezultate pleci. Asta a determinat toÈ›i antrenorii din ultima vreme sa sacrifice jocul pentru rezultate. ToÈ›i au Îcercat sa joace spectaculos insa presiunea si nevoia de rezultate a dus la acele jocuri. La Steaua totul, dar totul te obliga sa fi cel mai bun, sa ai rezultate. Eu cred ca aceasta presiune a rezultatelor a dus la acele meciuri in care se vroiau 3 puncte Îainte de toate. Uitati-va la Ilie, e antrenor nou, are nevoie de rezultate, altfel va fi schimbat.

- Ce te-a determinat sa faci acel gest? Pe noi ne-a impresionat. Cineva te injura constant tot meciul, la sfarsit ii dai tricoul...

Da, eu asa am simtit in acel moment sa reactionez, si asta am facut-o cu sufletul deschis. Fiecare este liber sa se exprime cum vrea, eu asa m-am gândit ca ar trebui sa fac.

- Cu colegii ai mai pastrat legatura?

Vorbesc, mai ales cu Banel, Stancu, Tanase..cei care mi-au fost colegi, in marea majoritate s-a schimbat lotul.

- Cei de la Urziceni cum ti se par?

Vor avea un cuvant de spus in angrenajul echipei, sunt jucatori care vor ajuta Steaua, sunt convins de asta.

- Galamaz in aparare cum ti s-a parut, jucand cu el?

Este un jucator bun, experienta multa, nu degeaba e la echipa nationala, jucator care se va impune din prima ca titular.

- După plecarea lui Goian si Ghionea, jucatorii adusi in aparare n-au fost de nivelul lor.

O echipa competitiva se creste in timp, si noi la inceput n-am avut rezultate , dar apoi 3 ani de zile am facut performanta, si in timp cred ca Steaua are jucatori in lot care vor face acest lucru. Galamaz va da siguranÈ›ă apărării.

- Care crezi ca e principalul motiv ca la Steaua de 3 ani de zile nu are niciun trofeu?

Nu pot sa explic exact care au fost motivele, dar sper ca odata cu inceputul acesta de sezon, sa se treaca peste acesta perioada neagra, suporterii sa fie multumiti, si Steaua sa fie acolo unde ii este locul.

Despre naționala.

- EÈ™ti un jucător cu experienÈ›a, ai avut si prezente la naÈ›ionala. Care e motivul decaderii naÈ›ionalei?


Trebuie sa fim realisti, si sa vedem adevarata fata a lucrurilor, anume ca nu mai sunt jucatori valorosi cum erau in trecut, si asta se vede prin numarul de jucatori care joaca in strainatate la echipele de top.

- In incheiere, iti doresc sanatate si eu sper sa mai joci inca 2-3 ani pe un contract cât mai bun!

Si eu iti multumesc, dar inca un sezon as dori sa mai joc.

- Multumim inca o data din partea suporterilor Stelei, pentru tot ceea ce ai facut in tricoul ros-albastru. Pentru daruire, eu cred ca vei fi apreciat intotdeauna.


Multumesc si eu, Steaua va avea un loc aparte si in cariera mea si in sufletul meu! Steaua e echipa unde am trait cele mai frumoase clipe ca jucator.

armanovici

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE