home
22-08-10

FC Vaslui - Steaua

In aceasta seara incepand cu ora 20:00, Steaua Bucuresti va juca in deplasare impotriva echipei FC Vaslui, meci care va fi transmis in direct de Digisport. Atat gazdele cat si oaspetii au jucat joi in play-off-ul Europa League, fiind singurele echipe romanesti care nu au pierdut. Moldovenii au obtinut un egal foarte bun impotriva francezilor de la Lille, in timp ce Steaua a fost singura echipa de pe plaiurile noastre care a castigat, 1-0 contra elvetienilor de la Grasshopper Zurich.

Pe langa Janos Szekely accidentat de mult timp, Steaua nu va putea conta in acest meci nici pe Banel Nicolita si Pantelis Kapetanos. Daca grecul a suferit o accidentare in meciul din Europa League, situatia lui Banel Nicolita este neclara. Acesta ar putea parasi Steaua zilele astea pentru un transfer in Rusia. Asadar, in primul 11 sunt asteptati sa intre Romeo Surdu si Mihai Radut, ex-pitesteanul fiind reprofilat pe postul de mijlocas dreapta. Pe langa cei 2 jucatori, Ilie Dumitrescu nu va putea conta nici pe portarul de rezerva, Romeo Stanca, care-si ispaseste ultima etapa de suspendare si nici pe Emeghara, jucator care nu poate inca juca din 3 in 3 zile.

Astfel, prima echipa trimisa in teren diseara va fi probabil urmatoarea:
Tatarusanu - Bonfim, Abrudan, Alves, Latovlevici - Dorel Stoica, Bicfalvi - Radut, Stancu, Tanase - Surdu

Conform presei de sport din Romania, in aceasta seara Steaua va avea un nou capitan in teren, Cristi Tanase. Nu stim pe ce baza ar fi fost selectat acest jucator ca si capitan. Performante nu a avut, viata din afara fotbalului dezastruoasa, caracterul sau lasa de dorit... Dar pana la urma, asa patron, asa capitan.

Pentru acest meci, peste 200 de jandarmi vor asigura securitatea la stadion, partida fiind considerata una de risc maxim, in conditiile in care pentru acest meci si-au anuntat prezenta peste 400 de suporteri stelisti la meci.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
27 ani de la 18-05-1989

Ziua de nastere a lui Alex Chipciu

La FC Brasov a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori ai echipei de sub Tampa. Inceputul lui 2012 i-a adus transferul la Steaua, unde a explodat in sezonul 2012/2013.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE