home
11-08-10

Oierul abereaza Îcă de la instalarea lui Ilie!

Încă o dovada ca oierul nu s-a schimbat!

Azi pe lângă obisnuitele-i aberatii despre un nou Îceput si cum in marinimia lui o sa ii ierte a n-spea oară pe suporteri, a mai scos pe gura o aberatie care va da multă apa la moara frustratilor de serviciu, patand numele Stelei a catea oară!?!

Cititi, minunati-va si amintiti-va din nou de ce acest vierme trebuie sa plece!

"Lucrurile mari nu se fac decât cu mari sacrificii. Nu pot fi iubit. Nu-l iubeaţi pe Ceauşescu, dar Îcurajaţi echipa. Aici e vorba de o mică parte. Poate plecăm la drum la 999.999 de oameni, dar probabil va fi unul care nu va fi de acord. Încă o dată Îmi cer scuze pentru toate greşelile, dar Îi şi iert pentru injurii.Dacă iubim Steaua, Îi rog să plecăm la o nou drum. Încurajare sau neÎcurajare, acest drum nu-l poate opri nimeni. Nu se poate opri acest drum.

Cei care se vor pune Î calea acestui proiect, vor suferi.Dacă spun ceva de Piţurcă şi e adevărat sau nu e adevărat se supără. Nu le răspund gloriilor, pentru că se supără fanii.Ei iubesc gloriile, pot să spună orice. Dacă omul care bagă banii, face acest compromis, ce mai vreţi", a spus Becali la o conferinţă de presă.


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE