home
12-07-05

Doamna Becali, sa nu mai plangeti!

Acum cateva zile, chemat fiind la parchet si acuzat de spalare de bani, latifundiarul spunea:
"A inceput mama sa planga atunci cand a auzit de ce sunt acuzat"

Domna Becali, pentru ca altadata sa nu mai fiti suprinsa pana la inlacrimare de George zis si Gigi Becali, incercati sa ascultati clipul urmator. ne cerem scuze daca vocea inregistrata va va ofensa ca om, insa, din pacate, apartine copilului dumneavoastra, ajuns sa se creada Dumnezeu pe Pamant.

De asemenea, sunt invitate sa asculte convorbirea, si sfintii parinti care au fost alaturi de Becali, autodeclarat mare crestin, ortodox si cu frica de Dumnezeu.

Omul a carui voce este pe caseta a vrut candva, sa ajunga Presedintele Romaniei. V-ar fi placuct sa fiti condusi de un asemenea om? Probabil ca nu.
Omul acesta patroneaza clubul pe care noi il iubim. Omul acesta incearca prin orice mijloace sa-si asocieze imaginea de clubul Steaua. Ca stelisti, nu vrem sa fim asociati cu Gigi Becali
Omul acesta considera ca banul este valoarea suprema in viata. Intradevar, pentru unii, banul este valoarea suprema. Atunci, Gigi, de ce nu te rezumi doar la BANI. Vinde cat inca mai poti!

George

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE