home
10-06-10

Interviu Ienei: Nu am semnat nimic!

Buna ziua dle Ienei. Un scurt interviu pentru fcsteaua.ro.

Ce șanse de realizare are Πmomentul de fata proiectul Ienei Președinte/ Piturca manager?

Nu pot sa va zic nimic concret. Am fost ieri la BucureÈ™ti am discutat cu Piturca, È™i È™ansele depind de capacitatea lui Gigi de a rezolva doleanÈ›ele lui Piturca. M-am Îtors la Oradea Î momentul de fata È™i aÈ™tept rezultatul discuÈ›iilor dintre cei doi. Daca vine Piturca atunci sunt dispus sa revin ca preÈ™edinte la Steaua.

Ce măsuri intenÈ›ionaÈ›i sa luaÈ›i dacă o sa deveniÈ›i preÈ™edintele Stelei?

Sa È™tiÈ›i ca nu o sa revoluÈ›ionez clubul. Nu sunt adeptul măsurilor radicale, sa nu se teama nimeni ca voi veni ca sa tai È™i spanzur. Cat despre Argăseala, eu sunt de părere ca ar trebui sa se ocupe strict de partea administrativa, sa facă ceea ce È™tie el mai bine.

Relația cu suporterii?

Sper Îtr-o apropiere din partea suporterilor. Am observat ce atmosfera frumoasa a fost la handbal, ce primire impresionantă aÈ›i făcut foÈ™tilor jucători ai Stelei la aniversarea celor 63 de ani de existenta a clubului È™i mi-as dori ca si echipa de fotbal sa se bucure de asa ceva. As vrea ca lucrurile sa revină la normal dacă acest proiect se va realiza. Sa nu credeÈ›i Îsa ca vom garanta rezultate bune prin simpla noastră prezenta. Insa vrem sa fiÈ›i alături de noi. Discutam mai multe abia după ce se rezolva treburile.

Patronul?

Ar trebui ignorat. Sa nu credeÈ›i ca va discuta cu noi ca È™i cu alÈ›ii. Suntem oameni cu personalitate si nu vom accepta sa fim călcaÈ›i Î picioare. Insa Î primul rand trebuie sa rezolve doleanÈ›ele lui Piturca.

armanovici

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE