home
16-05-10

Steaua II - Petrolul 0-3 (0-0)

Steaua II a fost umilita acasa in etapa 30 a ligii secunde de catre Petrolul Ploiesti cu scorul de 3-0 desi, la pauza, cele doua echipe se aflau la egalitate, 0-0.

Lungu - Mustata, Tall, Stegaru, Tosca - Batfoi(Vatajelu, 46), Lazar,Bejan, Muzac(Andrei David, 76), Nastasie(Rusu, 59) - Simion

Meciul a inceput cu o ocazie mare a Petrolului, Oprita trecand pe langa deschiderea scorului in minutul 7. Cu toate acestea, Steaua II putea sa treaca la conducere pe tabela dar, in minutul 9, arbitrul Lucian Rusandu nu a vrut sa acorde penalty la Bejan. Tanarul Stelist a intrat cu mingea la picior in careul ploiestean, a fost tras de tricou si a cazut. Penalty clar refuzat Stelei II.

Petrolul a controlat clar prima repriza, stelistii mici multumindu-se sa joace pe contraatac. Prima repriza s-a terminat 0-0.

Dupa pauza, Petrolul, simtind ca pot pierde sansa de a se apropia de primele 2 locuri, a inceput sa puna tot mai multa presiune si rezultatele au aparut destul de repede. In minutele 62 si 68, Oprita, vesnicul ratangiu, a inscris prima sa dubla in Ghencea. Din pacate, desi a jucat 5 ani in Ghencea, atacantul de 29 de ani a reusit aceasta "performanta" in tricoul Petrolului si nu al Stelei.

La primul gol, Oprita a profitat de o nesincronizare a apararii steliste si a inscris cu capul, din cativa metri, dupa o centrare venita din partea dreapta. La golul doi, atacantul Petrolului a fost ajutat foarte mult de Gora Tall, fundasul adus pentru a cuceri titlul in Liga 1 si care nu a facut altceva decat sa incurce treburile in liga secunda pentru Steaua II. Tall a urmarit o minge simpla, a urmarit-o mult, cu privirea, fiind hipnotizat de ea si nu a observat ca Oprita era in spatele sau. Un luft a fost destul pentru a-l lasa pe atacant singur cu Cezar Lungu si pentru a-i linisti pe ploiesteni. Gora Tall e doar ultimul nume de pe o lista lunga care demonstreaza cat de mult se pricep sefii Stelei la fotbal.

Steaua II putea inscrie golul de onoare in minutul 89. Andrei David a intrat in careu, a fost faultat de Chirita si arbitrul a dat penalty. Vlad Rusu, golgeterul la zi al echipei, cu 5 goluri, a ratat insa penaltyul.

Dar, ca sa nu ramana dator, arbitrul Rusandu a dat penalty si pentru Petrolul, in minutul 93. A fost o faza asemanatoare cu faultul suferit de Bejan in prima repriza. Daca acolo arbitrul a fost sigur ca nu a fost penalty, la faza din ultimul minut al partidei nu a avut nici o indoiala. 11 metri pentru Petrolul si cartonas rosu aratat lui Mustata. Budescu a inscris si a inchis tabela.

Steaua II - Petrolul, 0-3.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE