home
06-05-10

Apocalipsa dupa Valeriu la stana!! Argaseala se ia de Oier!!

Lucruri incredibile se petrec in sanul scuipat al Fc Becali 2003, la scurt timp dupa declaratiile date de oier la sfaristul meciului epocal contra galacticei din orasul Unirii, declaratii care pomeneau despre sclavii din conducere, ceva temelii pe scheletul lui balanel, hegemonii si mioare fara miei, cacati neveretebrati.

Agoniseala, cel mai umil servitor din istoria clanului becali a facut un lucru de neimaginat in conditiile in care vocabularul sau continea invariabil trei cuvinte, care se repetau la interval de 30 de secunde, indiferent de subiectul discutiei: "Sa traiti sefu".

Iritat probabil de prezumtiva exmatriculare in vara, ne-a vali a rabufnit in ceasul al 29-lea(vorba lui Nea Imi, e prima oara cand face asa ceva?), aruncand sageti otravite catre mana care l-a hranit si pleznit de atatea ori de la instalare incoace.

Imaginile de mai jos descriu harababura totala de la clubul pe care oierul l-a insusit ilegal, cu largul concurs a lui Piti zis si Satana si Mitica de la liga.

Sfarsitul este aproape stimati prieteni. Daca maine sclavul nr 2 din Ghencea isi va schimba apelativul din domnul patron in gigi, sau va recunoaste ca nu e antrenor, pregatiti-va de apocalipsa. O sa fie pana de curent(nu, nu la arena din Buzau ma refeream, fie-le creieirul spalat de mioare, nu v-a ajuns ca a distrus gloria lui bunica)
FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE