home
25-04-10

Steaua II - Gloria Buzau 1-0(0-0)

Inca un succes pentru Steaua II. Echipa tinerilor stelisti a invins acasa cu 1-0 pe Gloria Buzau, golul fiind marcat de Bicfalvi.

Lungu - Mustaţă, Al. Iacob, Stegaru, L. Filip - Muzac - Năstăsie(Văduva,55), Bicfalvi(Fl. Matei,83), Vătăjelu - Simion(Al. Lazăr,63), Bâtfoi.
Antrenor: Leonard Strizu.
Rezerve nefolosite: M. Tudor, Toşca, M. Albu, V. Lupu


Steaua II nu a avut probleme cu echipa la care, in trecut, au fost imprumutati multi jucatori stelisti. Ros-albastrii au dominat prima repriza, buzoienii avand 2 ocazii mai insemnate, prima la o nesincronizare a apararii steliste, Stegaru comitand un fault riscant, ca ultim aparator, iar a doua la sutul din lovitura libera al lui Razvan Radu, sut respins de catre Cezar Lungu.

Portarul Lungu a aratat din nou ca nu degeaba a ajuns titularul nationalei de tineret si a reusit sa inchida perfect poarta Stelei, mingea trecand de el o singura data, in minutul 64, cand sutul lui Otvos a lovit bara.

In atac, tinerii stelisti s-au jucat cu ocaziile. Vatajelu in minutul 4, Simion in minutul 7, Batfoi in minutele 23 si 24, o noua ratare incredibila a lui Simion in minutul 30 si un sut al lui Bicfalvi, din cativa metri, in portarul buzoian, in minutul 44. Tinerii stelisti au cautat in continuu victoria insa lipsa de experienta si gradul mare de "mingicarism" de care au dat dovada elevii lui Strizu i-au impiedicat sa inscrie mai repede.

Totusi, in minugul 60, a venit si golul. Mustata a aruncat puternic un aut pana in careul buzoian, Batfoi a deviat cu pieptul, Bicfalvi a preluat, a sutat din intoarcere si a inscris impotriva echipei la care a fost imprumutat in trecut.

Gloria Buzau a incercat sa gaseasca egalarea insa tot tinerii stelisti au avut pe final de meci ocaziile mai mari. Steaua II - Gloria Buzau, 1-0 si echipa ros-albastra reuseste sa adune in 26 de etape 39 de puncte, avand 10 victorii, 9 egaluri si 7 infrangeri, golaveraj 29 - 21.


Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE