home
20-04-10

Din ciclul: oierul bate campii! Il vrea pe Piturca si va investi milioane!

Discursul lui Becali s-a modificat după umilinţa suferită Î Giuleşti. A lăsat orice orgoliu la o parte şi a chemat fanii Îapoi lângă echipă, a promis că de la vară va investi serios şi a lăsat să se Îţeleagă că vor fi schimbări majore. ProSport a aflat că Piţurcă este omul văzut drept salvatorul din Ghencea.
Mai degrabă resemnat după tot ce s-a Îtâmplat până acum, Becali a spus că se va mulţumi şi cu locul doi, unul care să ducă Steaua Î preliminariile Ligii. Viitorul este preocuparea patronului stelist şi Î el este gata să investească iar milioane bune.
Spre deosebire de alte dăţi când Îşi făcea intenţiile publice, acum Becali păstrează discreţia şi refuză orice comentariu pe tema Steaua din sezonul 2010-2011. Coşul "Top secret" de la palat produce Îgrijorare Î Ghencea. Liniştea aceasta suspectă i-a făcut pe angajaţii clubului să facă speculaţii şi să ţeasă scenarii deloc optimiste Î ceea ce Îi priveşte. Din câte se pare, Dinu Gheorghe este o pistă falsă, dar pericolul ce Îi paşte pe actualii conducători rămâne.

Piţi ştie să lucreze cu patronul

Ce Îseamnă acest "Vor fi schimbări majore la Steaua?". ProSport a adunat informaţii, le-a pus cap la cap şi dezvăluie planul lui Gigi Becali. Victor Piţurcă este dorit Îapoi de patron. Argumentele sunt relaţia bună existentă Î permanenţă Ître cei doi, o legătura sentimentală sudată de faptul că au Îceput Îtr-un fel sau altul acest drum al Stelei moderne, dar mai ales convingerea că fostul selecţioner este managerul ideal.

Scenariu SF: Becali, patronul model

Piţurcă este unul dintre oamenii din fotbal care Îl cunoaşte pe Becali foarte bine şi ar şti cum să gestioneze temperamentul coleric al patronului.
E greu de crezut că Piţurcă ar veni dacă nu ar fi sigur de faptul că nu ar mai exista riscul să se confrunte cu imixtiuni Î viaţa echipei atât Îainte, cât şi după meci. De asemenea, Îcă din precedentul mandat, ex-selecţionerul s-a comportat ca un manager veritabil care să stabilească totul, de la politica transferurilor până la strategia de comunicare a clubului. În acest sens, de la lot până la stafful tehnic sau administrativ, Piţurcă ar avea ultimul cuvânt. Asta ar echivala cu Becali - patron model venind la stadion direct Î lojă, dând declaraţii cuminţi şi pe teme generale, fără polemici ori critici vehemente la adresa propriei echipe. Crede cineva că este posibil aşa ceva? Becali da! Dar Îainte de el, e sigur şi Piţurcă. Altfel nu ar accepta vreodată să vină la Steaua!
"Eu am greşit cu Piţurcă. Trebuia să Îl aduc din nou, că el este antrenor. Am greşit că nu i-am spus să vină Î Ghencea după ce a fost dat afară de la naţională", Gigi Becali, finanţator Steaua
Dragomir nu crede că Becali va investi masiv
Preşedintele LPF nu Îl crede pe finanţatorul stelist că va investi masiv la Steaua din vară, aşa cum a Îceput să se laude. "O fi zis Gigi Becali că Î vară va băga 15 milioane de euro Î echipă, dar eu nu Îl cred. Cine mai crede ce zice omul ăsta? Dacă era vorba să ia 15 milioane, atunci da, dar nu să dea la echipă", a declarat Dumitru Dragomir (foto) la Sport Total FM.


Gigi Becali a vorbit ieri la emisiunea "Ora exactă", moderată de Lucian Lipovan, despre situaţia grea Î care se află Steaua, precum şi despre planurile pe care le are din vară. "Ora exactă" a debutat ieri la Sport.ro şi va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, de la ora 10:00 până la ora 12:00.

Domnule Becali, ce planuri mai aveţi cu echipa după Îfrângerea cu Rapid?
Mă gândeam azi (n.r. - ieri) să fac o conferinţă de presă, Î care să promit suporterilor că voi băga bani la vară, că mă voi implica, şi să-i rog să fie aproape de echipă etapele astea care au mai rămas. Chiar şi suporterii care mă Îjură... Mă gândeam să dau drumul la tot, la peluze, să vină lumea să ne susţină, să salvăm ce mai e de salvat.
Ce v-a făcut să vă răzgândiţi?
Nu ştiu dacă poţi avea Îcredere Î ei. Sunt dezamăgit după Îfrângerea asta cu Rapid. S-a dus titlul! Sper să iau locul doi, deşi nu mă mulţumeşte, dar fiind cap de serie, avem şanse să ajungem Î play-off şi de acolo am putea lua 3,5 milioane de euro.
De ce veţi investi Î vară atâţia bani? Aţi spus chiar de 20 de milioane de euro... Îi aveţi pe criza asta?
Pentru că fotbalul e cam singura plăcere pe care o mai am. Dimineaţa, după ce mă trezesc, ud florile, mă uit la petale, mă uit la pomii fructiferi, mulg oile şi apoi mă uit la fotbal. Altceva nu fac. Åži Î fotbal am fost primul i vreau să revin Î prim-plan. Să nu-l las pe Paszkany Î faţa mea. Nu sunt ironic, chiar Îmi scot pălăria Î faţa lui. El a făcut transferuri bune, eu transferuri proaste şi poate am cheltuit mai mult decât el.
La ce vă referiţi?
Păi, uitaţi-vă la Tănase! Am luat jucători care nu au caracter puternic, evoluează cu trac şi până la finalul meciului nu fac nimic.
Fiorentina l-ar vrea pe Tănase, e adevărat?
Nu cred asta, alt jucător e monitorizat de altă echipă. Cumpărarea lui a fost o tâmpenie de-a mea. Dacă aş avea o ofertă pentru el, l-aş da Î trei secunde, nu patru!
Ce va fi la vară?
Voi face schimbări majore. Schimbăm echipa, jucători, aaa... şi altceva, dar nu pot să spun acum, pentru că nu vreau să stric şi mai mult atmosfera. O să vedeţi voi. Dar voi băga şi 15-20 de milioane de euro dacă va fi nevoie, numai ca să fiu iar primul.

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
52 ani de la 20-05-1964

Ziua de nastere a lui Belodedici.

Unul din cei mai buni fundasi ai Stelei, al carui palmares include: 5 titluri si 4 cupe ale Romaniei, CCE (1986), Supercupa Europei (1987), 2 semifinale CCE. In toamna lui '88 a fugit din Romania comunista. A marcat 21 de goluri in 225 de partide.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE