home
10-03-10

UPDATE Argaseala: Cei de la Sud n-au respectat intelegerea! Oficial: Peluza Sud Inchisa la meciul cu Otelul!

UPDATE
Valeriu Argăseală a confirmat decizia luată de Steaua, de a Îchide Peluza Sud. Deşi pe siteul oficial al clubului motivul invocat este "de ordin organizatoric", Argăseală a spus că respectivilor suporteri li se trage de la comportamentul de la meciul cu Unirea Urziceni, când l-au contestat pe George Becali. Argăseală a precizat că doar Liga Suporterilor Stelişti poartă responsabilitatea pentru comportamentul suporterilor şi că se va menţine această decizie atâta timp cât cei de la Peluza Sud nu vor comunica cu cei din Liga respectiva.

"S-au comportat cum s-au comportat la meciul cu Urziceni şi nu au respectat Îţelegerea. Peluza Sud va fi Îchisă atât timp căt va exista această lipsă de comunicare cu Liga Suporterilor Stelişti. Doar cei de la Liga sunt cei care deţin responsabilitatea faţă de suporteri", a spus Argăseală la www.sport.ro.

Gigi Becali şi-a pus planul Î aplicare. Latifundiarul a făcut pace cu o parte a suporterilor din Peluza Nord, Î schimb fanii de la peluza din dreptul tabelei de marcaj au continuat să Îl conteste.

Ca atare, Gigi a promis răzbunare şi i-a ameninţat pe ultraşi că va Îchide din nou peluza. Clubul Steaua a anunţat, azi, că pentru partida Î compania formaţiei Oţelul, de vineri, spectatorii nu vor avea acces Î Peluza Sud a stadionului din Bulevardul Ghencea, fanii stelişti urmând să-şi achiziţioneze un bilet la meci doar dacă prezintă şi buletinul de identitate

După primul meci al returului, cu Ceahlăul, Î care Peluza Sud a stadionului a fost deschisă, clubul Steaua a interzis din nou accesul Î acel sector pentru fanii "roş-albaştri" şi a reinstaurat regula achiziţionării unui bilet doar după prezentarea buletinului sau a cărţii de identitate. "Precizăm că din raţiuni organizatorice, sectoarele 29 - 34 nu vor fi deschise publicului", se menţionează pe site-ul oficial al FC Steaua.

Altfel, femeile, pensionarii, studenţii şi elevii vor avea acces gratuit la partida cu Oţelul Galaţi, pentru a urmări meciul, cei care dore doresc să vizioneze meciul urmând să-şi primească tichetul gratuit de la casele de bilete ale stadionului Î zilele de miercuri şi joi Ître orele 10.00-14.00.

Biletele pentru meciul cu Oţelul au fost puse Î vânzare de miercuri, de la ora 10.00, la casele de bilete ale stadionului, după următorul program: miercuri şi joi Ître orele 10.00-18.00 iar vineri Îcepând cu ora 10.00. Preţul acestora sunt: Peluze - 10 lei, Tribuna a II-a - 15 lei, Tribuna I - 20 lei, Tribuna 0 - 40 lei, Fotolii - 75 lei

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE