home
31-12-09

Sanatate si bucurie in anul ce urmeaza!

La capatul celui mai intunecat an din istoria recenta a Stelei, vin sa urez un calduros "La multi ani" tuturor stelistilor care dupa atatea incercari au ramas cu Steaua in suflet.

Am avut un an calendaristic in care am fost incercati si haituiti din toate punctele de vedere. Cu toate astea, vreau sa fiu optimist si vreau sa cred ca anul care vine ne va aduce bucurii in suflet si o conducere pe masura reputatiei si grandorii acestui club.

Tin sa multumesc in special celor care m-au ajutat de-a lungul lui 2009 pentru a realiza interviuri, articole si pamflete pe fcsteaua.ro.

Multumesc celor care au accesat acest site si ne-au recunoscut implicit munca, mie si colegilor mei, facand din acest site un colt virtual in care majoritatea celor care iubesc Steaua si spiritul ei au putut sa isi exprime dragostea si afectiunea fata de culori.

Sper din tot sufletul ca miscarea de eliberare a Stelei, amplificata in 2009, sa continue cu aceeasi intesitate si sa dea rezultatul scontat. Vazand atata lume care protesteaza impotriva nepotismului, amatorismului, pupincurisului si indolentei, m-am simtit motivat si mandru ca exista atatia care nu accepta ne-normalitatea.

De aceea va multumesc inca odata pentru ca luati ATITUDINE!

UN 2010 PLIN DE SATISFACTII!

LA MULTI ANI!

INTOTDEAUNA SUPERIORI

Armanovici

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE