home
16-11-09

Boloni: Interzicerea suporterilor este un abuz!(Intrebari pentru interviu)

Scurta discutie cu dl Boloni.

L-am sunat pentru ca sa il intreb daca putem realiza un interviu in viitorul apropiat si daca da, sa imi comunice cand as putea reveni cu intrebarile pe care utilizatorii fcsteaua.ro ar dori sa le adreseze domniei sale.
Mi-a raspuns amabil ca da, insa ar prefera sa ii trimit intrebarile prin e-mail, pentru a avea timp ca sa formuleze raspunsurile cum trebuie.

Asa ca va ofer ocazia de a ii pune intrebari dlui Laszlo Boloni aici. Cele mai reusite ii vor fi adresate intr-un interviu exclusiv fcsteaua.ro.

Discutia insa nu s-a incheiat aici. Dl Boloni era curios cine sunt, ce varsta am.Pe cine reprezint si nu in ultimul rand de ce tin cu Steaua.

Mi-am dat drumul la gura ca un radiou stricat. Sincer nu ma asteptam la atata interes din partea domniei sale.Mai ales ca ma asteptam sa pun eu intrebarile. Dincolo de reticenta, normala pentru ca eram la prima discutie, domnul Boloni a lasat sa inteleaga ca ii pasa mult de Steaua, asa cum atat de frumos a exprimat-o in scrisoarea deschisa adresata iubitorilor fotbalului din Romania de acum cateva saptamani.

Mi-a spus ca il deranjeaza trivialitatile scandate dar intelege pe undeva frustrarea oamenilor.

Vizavi de interzicerea celor cateva mii de suporteri pe stadion, din voia euro-parlamentarului, a spus ca este un abuz. Steaua nu poate interzice suporterii pe motiv ca injura sau contesta conducerea clubului. Acest lucru este competenta organelor abilitate, politia, jandarmeria sau judecatoria, in nici un caz a clubului. Iar daca pana la urma se tolereaza acest abuz, sa acceptam ca trebuie sa ramana singur.

Din pacate se poate dle Boloni, i-am raspuns amar. I s-au tolerat atatea marlanii, incat una in plus parca nu conteaza. De aceea suporterii au ajuns la capatul rabdarilor, au ajuns sa isi urle frustrarea intr-un mod neagreabil.

Cand i-am pomenit ca pe noi ne doare ca jigneste oameni ca el si Tudorel Stoica, ca Nea Imi si Alecsandrescu, m-a intrerupt, spunandu-mi ca ar trebui sa ne uitam din gura cui vin aceste declaratii si sa nu ne simtim lezati. Din contra, domnia sa este mandru ca il face bozgor vagabont si asa ar trebui sa ne simtim si noi. A afirmat ca regretabil nu este ca Steaua trece printr-o forma proasta, si a avut o clasare slaba editia trecuta de campionat, ci regretabil este ca Steaua isi pierde identitatea, isi distruge spiritul, ca in Ghencea se cultiva anarhia prin interzicerea suporterilor.

Am incheiat convorbirea urandu-i succes in Liga Campionilor si multumindu-i din suflet pentru scrisoarea extraordinara pe care a compus-o ca raspuns la mizeria din loja stadionului Steaua.

De ce nu am avut noroc de asemenea oameni in conducerea clubului?

Mai multe sper ca ne va spun din interviul care va urma in curand.

Multumim domnule Laszlo Boloni! Respect pentru exemplul pozitiv pe care l-ati dat si pentru ca faceti cinste Romaniei mai mult decat neamul creditorului Stelei va face vreodata!


armanovici

Scrisoarea Dlui Boloni la adresa cancerului care imbolnaveste Steaua aici

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE