home
13-11-09

Bergodi nu-l iartă pe Gigi! Cere daune de jumătate de milion €!(PROSPORT)

Cristiano Bergodi nu a mai Îcasat niciun ban de când a fost demis de la Steaua. Astfel că a dat clubul Î judecată.
Avocatul pe care Îl are Bergodi Î România, Bogdan Tohăneanu, a depus ieri o contestaţie la Tribunalul Bucureşti vizavi de decizia conducerii Stelei de a-i desface contractul de muncă. Lucrul cel mai interesant e că italianul a cerut 500.000 de euro drept despăgubiri pentru afectarea imaginii şi pentru "discriminarea la care a fost supus atunci când jucătorii şi staff-ul şi-au primit banii, iar el nu".

Avocatul dă vina pe Argăseală
Avocatul Tohăneanu a precizat ieri că vina pentru situaţia Î care se află Bergodi nu-i aparţine lui Gigi Becali, ci preşedintelui Valeriu Argăseală, care vrea să-È™i demonstreze ambiÈ›ia de conducător. Contactat de ProSport, Bergodi a afirmat: "Pe mine m-a durut mult faptul că s-a distrus proiectul pe care Îl aveam la Steaua. Nu mi s-a Îtâmplat aşa ceva nici la CFR".

Forul internaţional a trimis Î urmă cu câteva zile o hârtie oficială clubului Steaua, Î care solicită explicaţii despre modul Î care s-a produs despărţirea de fostul antrenor.

"Ce ne-a lipsit la Steaua? Timpul.O echipă nu se construieşte imediat. Nu e un Ferrari, să apeşi acceleraţia şi să ajungi la 300 km pe oră", Renzo Rossi, fost secund Steaua

"E dreptul lui Bergodi să aleagă această cale de atac. El are Îcheiate raporturile de muncă pe motive disciplinare", Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

Trag de Rossi să revină Î Ghencea
Fostul secund al lui Cristiano Bergodi, Renzo Rossi a fost prezent ieri la stadionul Steaua, unde a discutat cu actuala conducere despre fostul său contract. Steliştii i-au propus să rămână Î continuare la echipă şi să muncească alături de Stoichiţă şi de Panduru, mai ales că el are o bună monitorizare a jucătorilor din timpul partidelor.

Articol Prosport


FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
32 ani de la 26-05-1984

Ziua de nastere a lui Lukasz Szukala

In vara lui 2012 a parasit Clujul pentru Petrolul Ploiesti, iar din data de 16 august a devenit jucatorul Stelei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE