home
08-11-09

Petrolul Ploiesti - Steaua II 1 - 1 (1 - 1)

Steaua II a reusit sa treaca peste seria negativa de doua meciuri consecutive fara victorie si a facut astazi egal, la Ploiesti, cu Petrolul.

33.Lungu(cpt.) - 21.Ninu, 3.Stegaru, 6.Iacob, 4.Mihai - 11.Albu, 17.Bejan, 15.Muzac, 14.Pazon - 9.Bitfoi, 8.Rusu

Steaua II si-a facut simtita prezenta inca din primele minute. In minutul 3, Pazon a ramas singur cu Vlad si a tras in el. Ploiestenii au simtit pericolul si, prin coordonatorul Budescu, au iesit la joc, punand mari probleme apararii steliste. Lipsa jucatorilor suspendati in meciul cu Branesti(Lazar, Mustata, Filip) a contat enorm, Steaua II fiind obligata de multe ori sa schimbe sistemul de joc din 4-4-2, in 3-5-2 sau 4-5-1.

Primul gol al meciului a fost marcat in minutul 23, de catre ploiesteni, si a fost "facut" de un stelist. Mai bine zis de un fost stelist. Pompiliu Stoica a urcat pe stanga, a centrat pana in careu, de unde Cristi Vlad a inscris profitand de marcajul slab al lui Muzac.

Dupa 9 minute, Steaua a facut si prima schimbare. Vaduva a intrat in locul lui Ninu. Fundasul stelist a iesit accidentat, avand probleme la spate.

Steaua II nu a depus insa armele. In minutul 42, Bejan a intrat in careul ploiestean, l-a driblat pe Somodean si a tras la coltul scurt. Fundasul petrolist a comis insa hent, aruncandu-se ca portarul. Rosu pentru Somodean si penalty pentru Steaua II. A executat Rusu, cu mult sange rece si a restabilit egalitatea.

La pauza, Strizu l-a inlocuit pe Muzac cu Funieru insa planurile lui au fost date imediat peste cap. Probabil plin de remuscari pentru rosul corect aratat lui Somodean, arbitrul Hanceariuc i-a aratat al doilea galben lui Vaduva, eliminandu-l si restabilind egalitatea numerica. Vaduva a primit al doilea galben pentru un fault la mijlocul terenului, un fault de intensitate mica, un fault tactic, la fel ca multe alte faulturi pe care jucatorii petrolisti aveau sa le comita pe parcursul jocului.

Se pare ca Steaua II a devenit o echipa incomoda, aceasta "greseala" de arbitraj fiind doar ultima dintr-un sir ce se intinde pe parcursul ultimelor 3 meciuri ale echipei lui Strizu.

Pana la final nu s-a mai schimbat nimic. Nastasie a intrat in locul lui Funieru, in minutul 75, Strizu nefiind multumit de randamentul jucatorului intrat in locul lui Muzac.

Petrolul - Steaua II, 1-1. Un punct mare castigat de Steaua II pe un teren greu. Revenirile accidentatului Rusu si a suspendatului Bitfoi au adus un plus in jocul echipei. Ramane sa asteptam sa vedem cum vor fi meciurile viitoare, cand vor scapa de suspendari si Lazar, Mustata si Filip.

Adrian

FCSTEAUA.RO este un site deschis, facut de suporteri, pentru suporteri. Asteptam articolele scrise de voi, daca aveti ceva de spus si credeti ca o puteti face intr-un articol, nu ezitati!
 
69 ani de la 07-06-1947

Infiintarea Asociatiei Sportive a Armatei


La initiativa mai multor ofiteri ai Casei Regale Romane, printr-un decret semnat de generalul Mihail Lascar, Comandant Suprem al Armatei Regale Romane, pe 7 iunie 1947 a luat fiinta Clubul Sportiv Steaua Bucuresti, denumit la momentul respectiv „Asociatia Sportiva a Armatei”, devenind ulterior cea mai titrata echipa a Romaniei.

AFC Astra

FC Steaua
Duminica 12 Apr 2015
Ora 19:30
Marin Anastasovici
Etapa a 26-a, Liga I
TV DigiSport1
TV LIVE